Yurdagül, Sahayı Boş Bırakmadı

27
MAY

Yurdagül, Sahayı Boş Bırakmadı

Yaklaşık 60 gündür merkez ve ilçelerde seçim çalışması yürüten MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, son ana kadar sahayı boş bırakmadı. Bir taraftan vatandaşla bire bir temas kurarak Cumhur İttifakına destek isteyen Yurdagül, öte yandan kamu ve özel sektör kuruluşlarını ziyaret ederek seçimlerin önemini anlattı.

Seçim maratonunda sürekli ön saflarda yerini alan Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi’nin Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 14 Mayıs’tan itibaren de rehavete kapılmayarak sahayı boş bırakmadı. Teşkilatıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine destek isteyen Yurdagül, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığının düzenlediği istişare toplantısında tüm yol arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile birlikte Açık Öğretim Fakültesinde düzenlenen çalıştaya katılan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, ardından tesisin faaliyetleri, fakültenin sınav sistemleri ve teknolojik altyapıları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yurdagül, eğitim ve teknolojinin bir araya geldiği üniversitenin, çağı yakalayan dünyanın önde gelen modern eğitim kurumlarından olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Yurdagül, ardından Rektör Çomaklı ile birlikte Su Ürünleri, Veterinerlik, Ziraat ve Edebiyat Fakülteleri Öğretim Üyelerinin tertiplediği piknik organizasyonuna katılarak, hocalarla hasbihal etti.

Günü üniversitedeki etkinliklere ayıran Yurdagül’ün son durağı Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanlığının gerçekleştirdiği ‘Geçmişten Günümüze İl, İlçe ve Semt Ocak Başkanları İstişare Toplantısı’ oldu. AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ile birlikte toplantıya katılan Yurdagül, “ Kutlu ocağımızda büyümüş bir ülkücü nefer olarak, ilim, irfan ve ahlak yuvası olan Ülkü Ocaklarımızın İl Başkanı değerli kardeşim Abdülkadir Gökçan ve ekibine bu müstesna program için çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiği günden bu yana memleketimizin gençlerine, kendini yetiştirmeleri için tüm imkanlarını seferber eden, vatan aşkını, Erzurum sevdasını yüreğinden düşürmeyen İl Başkanımız ve geçmişten günümüze Ülkü Ocaklarında görev almış tüm dava arkadaşlarım var olsun” dedi.

Seçimlerde yapılan çalışmaları değerlendiren Yurdagül, “ 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi sonrasında, teşkilatımızın her kademesiyle birlikte saha çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. Bizler merkezde, ilçe teşkilatlarımız ise kendi ilçelerinde vatandaşımıza, esnafımıza ziyaretler gerçekleştirmeye devam ederek Cumhur ittifakımızın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan için halkımızdan destek istedik. Aziz Erzurumlular bizleri büyük bir teveccühle karşıladı. Çaldığımız her kapıda, dokunduğumuz her yürekte ittifakımıza olan inanç bizleri çok mutlu etti. İttifak olarak, Meclis’te aldığımız 323 koltuk sayısı, seçmenin bize ne kadar güvendiğinin ve inandığının en büyük kanıtıdır. Biz vatandaşımıza kimlerin hangi karanlık odaklarla olduğunu, terör örgütleriyle birlik olup ülkemizin yarınlarına nasıl şerh düşüleceğini anlattık. Erzurum’da 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a rekor bir oy çıkacağına inanıyoruz. Bunun ülke geneline de sirayet edeceğine kanaatimiz tam. Allah’ın izniyle Pazar günü milletin iradesi yeniden tecelli edecek, istikrar ve güven, ülkemizde her zaman olduğu gibi devam edecektir. Bizler, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde Erzurum’u, Yeni Yüzyıl yeni Türkiye vizyonunda hak ettiği yere taşıyacağız. Milletimizden aldığımı bu güvenle hizmet yolunda yolumuza dolu dizgin devam edeceğiz. Tüm yol arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK