Yurdagül, Karaçoban'a Hastane Müjdesi Verdi

17
AĞU

Yurdagül, Karaçoban'a Hastane Müjdesi Verdi

Karaçoban’a yapılması planlanan hastanenin ilçe dışı yerine merkezde inşa edilmesi talebine duyarsız kalmayan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir ile görüşerek sorunu çözüme kavuşturdu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaçoban ilçe kongresinde vatandaşların ilçe dışına yapılacak olan hastanenin yaşlı ve hastaları mağdur edeceğini dile getirmesine, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül duyarsız kalmadı.

Önceki dönem belediye başkanı Tacettin Aslan, MHP İlçe Başkanı Ekrem Büyüksu ve hayırsever Muhsin Özdemir’in de aralarında bulunduğu bir heyetle İl Sağlık Müdür Gürsel Bedir’i ziyaret eden Yurdagül, sorunun çözülmesini sağladı.

Söz konusu hastanenin Karaçoban merkezde yapılacağını belirten Adem Yurdagül, “ Vatandaşların haklı taleplerini ziyaret ettiğimiz İl Sağlık müdürümüze ilettik. Talebimizin yerine getirilmesi için uygun bir arazi olmaması üzerine, heyetimiz içinde bulunan Muhsin Özdemir Bey mevcut hastanenin hemen yanında bulunan ve kendisine ait arsalardan uygun olanı hastane yapımında kullanılmak üzere devletimize hibe etti. Bizde gereken girişimlerde bulunarak süreci başlattık. Rabbim bizleri gururlandıran hayırsever vatandaşımızdan razı olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ayrım yapmadan hizmet etme gayretinde olduklarını dile getiren Yurdagül, “ Karaçoban bizim, Hınıs bizim, Tekman bizim, Karayazı bizim, bu kadim memleketin her köşesi bizim! Bizlere gösterdiği ilgi, alaka ve çözüm odaklı yaklaşımı için İl Sağlık Müdürümüz Gürsel Bedir’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAYNAK