Yurdagül Akademisyenlerle Buluştu

24
MAY

Yurdagül Akademisyenlerle Buluştu

Vatandaşların 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakına ‘Pek iyi’ notu verdiğini belirten MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 28 Mayıs’ta da aynı kararlılığını sandığa yansıtacağını söyledi.

28. Dönem Milletvekili adayı Prof. Dr. Hanifi Macit ve il teşkilatıyla birlikte Atatürk Üniversitesinde görev yapan akademisyenleri ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, ardından Üniversite Mahallesi, muhtarı Mahmut Gençağa’yı ziyaret ederek Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için destek istedi.

Halka tepeden bakan, küçümseyen, dayatmacı zihniyetin 14 Mayıs seçimlerinde kaybettiğini dile getiren MHP İl Başkanı Yurdagül, “ Vatandaşlarımız yalan ve iftira siyasetine, inkâr politikasına geçit vermemiştir. 14 Mayıs’ta hakaret, iftira ve nefret suçu kaybetmiş; doğruluk, tutarlılık, hakikate iman, Allah’a bel bağlama kazanmıştır” dedi.

İkinci tur seçimlerinde Sayın Erdoğan’ın açık ara önde yeniden seçileceğine inancının tam olduğunu belirten Yurdagül, “ MHP’nin ilkeli duruşuyla içinde yer aldığı Cumhur İttifakı, ‘21. Yüzyılda Lider Ülke Türkiye’ idealiyle başlattığı kutlu yürüyüşü, 28 Mayıs’tan sonra hızlanarak devam edecektir. Türk milliyetçiliğinin temeli millet ve vatan sevgisidir. Lider ülke Türkiye gayemiz, mutlaka hayata geçecektir. El ele, omuz omuza dava arkadaşlarımızla, Cumhur İttifakı olarak çalışmaya devam ediyoruz. Her kesimden vatandaşlarımızla buluşup, ittifakımıza destek istiyoruz. Halkımızın teveccühü ve desteğiyle mutlaka başaracağız. Cumhur ittifakı olarak milletimizle bir ve beraber güçlü Türkiye'nin imarına devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK