MHP Lideri Devlet Bahçeli Deprem Bölgesine Heyet Gönderdi

06
ŞUB

MHP Lideri Devlet Bahçeli Deprem Bölgesine Heyet Gönderdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevredeki 10 ilde hissedilen 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle deprem bölgesine bir heyet gönderdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevredeki 10 ilde hissedilen 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle genel başkan yardımcılarından ve milletvekillerinden oluşan bir heyeti deprem bölgesinde görevlendirdi.

MHP’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak ve aziz milletimizin yaşadığı sıkıntıları paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz başkanlığında, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan ve Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’dan oluşan bir heyet görevlendirilmiştir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.”

KAYNAK