MHP'li Büyükataman: Özgür Özel’in CHP’si Atatürk’ün Partisi Değil “Kandil İttifakı”nın Piyonudur

01
MAR

MHP'li Büyükataman: Özgür Özel’in CHP’si Atatürk’ün Partisi Değil “Kandil İttifakı”nın Piyonudur


MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''CHP-DEM arasındaki kirli ittifakın ortaya çıkması belli ki Özgür Özel’in sinirlerini bozmakla kalmamış, dengesini de kaybettirmiştir.'' dedi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi.

MHP'li Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde;

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün Bursa’da gerçekleştirdiği toplantıda bir kez daha dengesini kaybettiğini açık etmiştir.
CHP-DEM arasındaki kirli ittifakın ortaya çıkması belli ki Özgür Özel’in sinirlerini bozmakla kalmamış, dengesini de kaybettirmiştir.
Zavallı bir çırpınışla kendini ispat etme çabasına girişen ve çırpındıkça batan Özgür Özel’in Atatürk’ü istismar etme çabası milletimizin zekasına açık bir hakarettir ve aziz milletimizin buna daha fazla tahammülü yoktur.
Sinsi bir ittifakla, teröristlerle kol kola yürüyen CHP’nin Atatürk’ün partisi olamayacağı açıktır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin azılı düşmanı olan DEM ile ittifak yapan CHP’nin Atatürk’ün partisi olmayacağı aşikârdır.
Sayın Genel Başkanımıza iftiralarla saldıran Özgür Özel şunu iyi bilmelidir; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kırmızı çizgisidir.
Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün iradesini temsil eden parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir.
DEM’lilerin Atatürk’e ve Cumhuriyetimize saldırılarına tek kelime etmemeye “özel” bir gayret gösteren Özgür efendinin bu konuda söz söylemek haddine değildir.
Bursa’da, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hadsizce hedef alan Özgür Özel’in CHP’si Atatürk’ün partisi değil “Kandil İttifakı”nın piyonudur.
Kandil’in piyonluğunu yapan CHP’ye Bursalılar geçit vermeyecek, belediyelerimize CHP marifetiyle DEM’lilerin sızmasına müsaade etmeyecektir.

KAYNAK