MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Rüzgarıyla Geldi, Muhaliflere Esti Gürledi..

16
OCA

MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Rüzgarıyla Geldi, Muhaliflere Esti Gürledi..

YAKIŞTIN! BAŞKAN.

MHP Erzurum İl Başkanlığına getirilen Adem Yurdagül memleketi Erzurum'un tarihi mekanlarından biri olan ''Erzurum Evlerinde'' düzenledikleri kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya ngeldi..

Şehrimizin güzide basın mensupları, değer abilerim, değerli kardeşlerim, değerli hanımefendiler,
Bu güzel. organizasyonun içerisinde bizlere eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

20 gün önce genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyefendinin talimatıyla Erzurum il başkanlığına atanmış bulunmamız hasebiyle sizlerle tanışma, sohbet etme, bizlerle, teşkilatımızla alakalı soracağınız sorular noktasında
sizlerle hasbıhal etme anlamında bugün burada bir araya geldik..

Kısaca sizlere kendimi tanıtayım..
26.07.1985 Erzurum doğumluyum. Ilkokul, ortaokul liseyi erzurum'da tamamladım. Üniversite hayatımı tamamlamak üzere Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti'ne gittim.. Orada Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldum. Şu anda Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimleri üzerine yüksek lisansımı bitirmek üzereyim.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin illerinde Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış, sonra da yaklaşık 5 yıl Kuzey
Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ülkü Ocakları genel Başkanlığı yapmışım..

2017 yılında yine Genel Başkanımızın talimatıyla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde iki dönemdir MYK üyeliğim sırasında Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyle birlikte yol arkadaşlığı yapmış, kendileriyle aynı çalışma ortamında bulunmuş birisi olarak az önce söylediğim gibi 20 gün önce Genel Başkanımızın talimatıyla, doğup büyüdüğümüz, hayallerimizin, umutlarımızın, duamızın olduğu bu memlekete Erzurum'a ''İl Başkanı'' olarak göreve başlamış bulunmaktayım..

Milliyetçi Hareket Partisi, geçmişten bugüne kadar 53 yıllık siyasi hayatı boyunca erzurum'da da tohumlarını atmış, Filizlenmek, büyütmek mücadele etmek anlamında geçmişten bugüne kadar hizmet vermiş ve bugünde bu hizmeti sizler aracılığıyla verecek inşallah dedi..

Tabii ki de siyasi arenada seçim zamanları herkes sahasında kendi aralarında, kendi partisi için mücadele verecektir. Biz bunlara saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde yapmanın umudu içerisindeyiz diye sözlerine devam eden Yurdagül,
bir basın mensubunun sorusu üzerine;

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak. bu şehirde, Sıkmadık bir el bırakmayacağız.Girilmedik bir gönül bırakmayacağız. Hep birlikte omuz omuza bu şehirde Milliyetçi Hareket Partisi'ni ve Cumhur İttifakı'nı en güzel şekilde yaşatacağız.. dedi..

DEMİRTAŞ'TA SÖZDEN NASİBİNİ ALDI...

Ekrem İmamoğlu, terör tutuklusu Selahattin Demirtaş’a geçtiğimiz haftalarda gazetelere verdiği demeçte kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etmişti...Bu konuda ki düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaşan İl Başkanı Adem Yurdagül şu ifadelerde bulundu..

''İstanbulda bir programda, Ekrem İmamoğlu'na soruyorlar.. ''Selahattin Demirtaş haber gönderdi.
Bir cumhurbaşkanı olacak ve o cumhurbaşkanıda Türkiye cumhuriyeti'nin her kesime hitap edecek'' diyor.
Bu konuda siz ne diyeceksiniz?

Ekrem imamoğlu da cevap olarak diyor ki ''Ben Selahattin demirtaş'a teşekkür ediyorum..Ne kadar güzel
söylemiş.. Bende ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..Onunda inşallah yakın zamanda ailesine, evlatlarına ve arkadaşlarına kavuşmasını diliyorum'' ..

Bunu söyleyen, istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu..Bu zat İYİ Partiyle CHP ile altılı ittifakla yakın temas halinde,..

Bende huzurunuzda diyorum ki;

Selahattin Demirtaş AZILI bir teröristtir.!. Selahattin Demirtaş Katildir.! Selahattin Demirtaş, Türkiye Cumhuriyetine gelmiş geçmiş en büyük hainlerden biridir.
Ekrem İmamoğlu'da onun yardakçısıdır...

Ve Ekrem İmamoğlu'na şunu söylemek istiyorum..

Selahattin Demirtaş, HDP terör örgütünün PKK terörör gütünün bir mensubudur.. O ailesine evlatlarına kavuşacak.. Ya Şahadet şerbeti içen askerlerimizin evlatları?..Onların vebalini siz nasıl ödeyeceksiniz? ifadelerinden sonra sözlerine devam etti..

Malumunuz Türkiye Cumhuriyeti iç ve dış tehditlerle karşı karşıya olmuş bir devletimiz. Bu anlamda bütün dış mihrakları allah'ın izniyle bertaraf etmişiz. Beka sorunu arkamızdan gelen nesile bir gelecek bırakmak anlamında mücadele içerisindeyiz.
Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızla birlikte yol arkadaşlığı yapılan bir ittifakımız var..Bu beraberlik allah'ın izniyle, pazara kadar değil, mezara kadar olan bir beraberliktir..

KAYNAK