MHP Erzurum Milletvekili Adaylarından Başkan Oral'a Ziyaret

28
NİS

MHP Erzurum Milletvekili Adaylarından Başkan Oral'a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili Adayları Ömer Haluk Pirimoğlu ve Sinan Demircioğlu, beraberinde İl Başkanı Adem Yurdakul ve parti yöneticileri ile birlikte Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral’ı ziyaret ederek, 14 Mayıs 2023 seçimleri hakkında istişarelerde bulundular.

MHP Erzurum Milletvekili Adayları Ömer Haluk Pirimoğlu ve Sinan Demircioğlu, İl Başkanı Adem Yurdakul ve parti yöneticileri ile birlikte Erzurum Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ile görüşen MHP heyeti, 14 Mayıs seçimleri öncesi yapılan çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

STK Temsilcileri ile istişarelere önem veriyoruz

Erzurum Ticaret Borsasını ziyarette gündeme ilişkin görüşlerini belirten MHP Erzurum Milletvekili Adayı Ömer Haluk Pirimoğlu, 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde MHP olarak tüm seçmenlerimize ulaşmak ve çalışmalarımızı birebir anlatmak için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarımızı da ziyaret ederek hem istişare hem de çalışmalarımızı anlatma fırsatı yakalamış oluyoruz. İnşallah 14 Mayıs seçimlerini milletimizin teveccühü ile destekleri ile başarılı bir şekilde kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

ETB Başkanı Hakan Oral: 14 Mayıs seçimleri ülkemize hayırlara vesile olsun

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin İlimiz, bölgemiz ve ülkemize hayırla vesile olmasını diliyorum. Bu anlamda bizleri ziyaret ederek değerli görüşlerini bizler ile paylaşan MHP Erzurum Milletvekili adaylarımız Haluk Pirimoğlu ve Sinan Demircioğlu’na ziyaretleri için teşekkür ediyorum. 14 Mayıs seçimlerinde başarılar diliyorum ”dedi.

Öte Yandan gerçekleşen ziyarette Erzurum Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adem Yurdakul, İl Başkan Yardımcıları, Parti Yöneticileri ile Erzurum Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Elettin Ürüşan da hazır bulundular.

KAYNAK