MHP Erzurum İl Teşkilati Hatay’da Aş Evi Kurdu

02
MAR

MHP Erzurum İl Teşkilati Hatay’da Aş Evi Kurdu

MHP ERZURUM TEŞKİLATI DEPREMİN YARASINI SARMAYA DEVAM EDİYOR

MHP Erzurum İl Teşkilatı, İspir Belediye Başkanlığı, Uzundere Belediye Başkanlığı ile birlikte, Hatay’da,

İl Başkanlığı koordinesinde, Hatay Şehir Merkezinde kurulan aşevi çadırında binlerce kişiye yemek dağıtılıyor.

Ayrıca, Erzurum ilinden gönderilen yardım malzemeleri, İspir Belediyesinden Uzundere Belediye ekipleri tarafından depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılıyor.

MHP Hatay Lütfü Kaşıkçı, Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Erzurum MHP İl Başkanlığı koordinesinde İspir ve Uzundere Belediye Başkanlarımız , İspir BB Ahmet Coşkun, Uzundere BB Hilmi Aktoprak ve hayırsever iş insanlarımızın katkılarıyla Hatay’da kurduğumuz “AŞ EVİ” faaliyete hazır hale getirildi.

‘’Depremin ilk günüden itibaren hem arama ,kurtarma çalışmalarına katıldılar.hem de deprem de yaralanan vatandaşlarımıza her türlü sağlık,Barınma,giyim ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı oldular’’.dedi,

Kaşıkçı,’’ Depremim üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen bizleri yalnız bırakmayarak daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz düşüncesi ile günde 1000 kişinin beslenebileceği AŞ evini şehrimize kurdular.

Erzurum MHP teşkilatı olarak Şehrimize gelen İl Başkanımız Adem Yurdagül,İspir Belediye Başkanımız, Ahmet Çoşkun’a, Uzundere Belediye Başkanımız Hilmi Toprka beyefendiye ve emeklerini bizden esirgemeyerek buraya gelen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Hepsinden Allah Razı olsun bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar’’dedi.

KAYNAK