MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül; İşte Şimdi Sarılma Vaktidir

26
OCA

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül; İşte Şimdi Sarılma Vaktidir

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül; İşte Şimdi sarılma vaktidir diyerek, idrak ettiğimiz Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı; Başkan Yurdagül mesajında, Recep, Şaban ve Ramazan ayını bağrında taşıyan ve üç ayların başlangıcı olan bu kutsal gecemiz Regaip Kandili’ni iyi değerlendirmek gerektiğine dikkat çekerek, yapılan ibadetlerin, edilen duaların, samimiyet ve huşu içerisinde göğe uzanan ellerin büyük önem taşıdığını belirterek “işte bu gece, samimi olarak sarılma vaktidir. Birlik ve Beraberliğimizin, milletimizin gücünü birleştirme vaktidir, dedi.

Haber; Ajansturk Haber Merkezi

MHP Erzurum İl Başkanı Âdem Yurdagül; açıklamalarında; maneviyatımızın sembolü olan inançlarımız ve bu inançlarımızın temelinde yer bulmuş olan üç ayların ve bu özel gecelerin, toplumumuzdaki iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum.

Bu vesileyle dualarımızı; yalnız şahsımız için değil, başta Kahraman Türk Ordumuz olmak üzere; halkımız yararına çalışan tüm birimlerimize, ailemiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK