KAÇEP Başkanı Esen Başpınar Oldu

31
OCA

KAÇEP Başkanı Esen Başpınar Oldu

MHP Muğla İl Başkanlığı’nda, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Ferrah Soydan’ın istifasının ardından göreve Esen Başpınar getirildi. İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve yönetimi, partiye katılan 64 üye ile hafta sonu düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Sekreteri ve Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından (KAÇEP)sorumlu Ferah Soydan’ın istifasının ardından göreve Esen Başpınar getirildi.

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve yönetimi, KAÇEP Başkanı Esen Başpınar ve partiye katılan 64 üye ile hafta sonu düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

İl Başkanı Oğuz Akarfırat, 2023’de dünyaya Türk mührünün vurulacağı bir yüzyıla girildiğini bu düsturla da partinin tüm birimleriyle en iyi şekilde çalıştıklarını belirti.

Muğla’da MHP bayrağını da daha üst noktalara taşımak için gece gündüz çalışacaklarını belirten KAÇEP Başkanı Esen Başpınar , “İl başkanımız Oğuz Akarfırat beyefendinin taktiri ile MHP Muğla Başkanlığı KAÇEP başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Geçtiğimiz yıllarda eski Kaçep Kadın Kolları Başkanı Ferrah Soydan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

KAYNAK