Eymen Bebek Dubai yolcusu!

13
KAS

Eymen Bebek Dubai yolcusu!


Erzurum’da SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için gerekli olan miktar, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül'ün destekleriyle dün itibariyle tamamlandı. Yıllardır yaşam mücadelesi veren minik Eymen, tedavi görmek için önümüzdeki günlerde Dubai’ye gidecek.

Erzurum’da SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için gerekli olan miktar dün itibariyle tamamlandı. Yıllardır mücadele veren minik Eymen tedavi görmek için önümüzdeki günlerde Dubai’ye gidecek.

Erzurum’da SMA Tip 1 tanısı konulan Muhammet Eymen Kaya'nın tedavisi için başlatılan Valilik onaylı kampanyada mutlu sona gelindi. Yıllardır mücadele veren Eymen bebek ve ailesinin yüzleri sonunda güldü. Dün itibariyle tedavisi için gerekli miktarı toplayan Eymen bebek ve destekçileri Çifte Minareli Medresede hep bir araya gelerek gökyüzüne balon uçurdular.

Kampanyaya yaptığı canlı yaynlar ile destek olan ve kalan miktarın toplanmasını sağlayan MHP Erzurum İl Başkanı Âdem Yurdagül de Eymen Bebek ve ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Tedavi için gerekli paranın toplanmasıyla yaşam umutları artan Eymen Bebeğin ailesi, yakınları ve MHP teşkilatı hep birlikte balonlar uçurup, sevinç çığlıkları attı.

“Eymen’imizi kurtardık”

Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Eymen bebek Dubai yolcusu diyerek paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, yardım kampanyasını tamamlayarak tedavisi için Dubai’ye göndereceğimiz SMA TİP 1 Hastası Eymen bebeğimiz için gökyüzüne balon bıraktık. Yaradana şükürler olsun Eymen’imizi kurtardık. Ailesine, destekçilerine ve bir telefonumuzla desteklerini esirgemeyen tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. İyi ki Erzurumluyuz, İyi ki bu kadar dosta sahibiz.”

Uzun bir sürecin ardından mutu sona geldiklerini ifade eden Eymen bebeğin annesi Özlem Kaya, yurt içinden ve dışından kendilerine destek verenlere tek tek teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.

“Eymenlerin elini lütfen bırakmayın”

Kampanyalarını bir gecede nihayete erdiren Âdem Yurdagül’e ayrıca teşekkür eden Özlem Kaya, “Önümüzdeki hafta eşimle beraber Dubai’ye gideceğiz. 18 aylık bir mücadelemiz vardı. Âdem beyin dokunmasıyla beraber kampanyamız bir gecede tamamlandı. Allah herkesten razı olsun. Şehir dışından gelerek bizlere destek olan gönüllü kahramanlarımızla beraber Eymen için sokak sokak gezdik. Bundan sonra diğer Eymenler için mücadele edeceğiz, onların ellerini bırakmayacağız. Eymen bugün kazandı, diğer Eymenlerin elini lütfen bırakmayın" ifadelerini kullandı.

Erzurumlulara seslenmişti

Muhammet Eymen bebeğe destek olmak için yardım eli uzatanlardan biri de Erzurum MHP İl Başkanı Âdem Yurdagül olmuştu. Eymen bebeğin ailesini ziyaret eden Yurdagül, Erzurumlulara seslenerek, “Eymen bebeğimizin her bir evladımız gibi koşmaya, oynamaya ve nefes almaya ihtiyacı var” diyerek destek çağrısında bulunarak açtığı canlı yayında son 7 milyon TL'yi toplamıştı.

KAYNAK