MHP Erzurum Milletvekili Adayı Karataş

14
NİS

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Karataş

1972 yılında Erzurum'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum'da tamamladı. Liseli yıllarda aktif sporculuk hayatına, Erzurum Devlet Su İşleri Spor Kulübü'nde başladı. 80 İhtilalinin akabinde gençlik hareketleri içerisinde yine liseli yıllarda ülkü ocakları ile tanıştı ve 1992 yılında Erzurum Yenişehir Bizim Ocak temsilciliğinde başkan yardımcılığı ile teşkilatlarımızda aktif olarak görev yaptı. Sonrası yine 1994 yılında ve 1996 yılında iki dönem Erzurum Ülkü Ocakları il yönetiminde görev yaptı.

Bu yıllarda yine aktif spor hayatı kapsamında kazandığı Türkiye Şampiyonlukları eşliğinde 15 yıl milli sporcu olarak spor hayatına devam edip akabinde Türkiye Boks Federasyonu Milli Takım Antrenörü olarak uluslararası şampiyonalarda ve olimpiyatlarda ülkemizi temsil etti.

Ülkü Ocaklarında yaptığı görevlerin akabinde Türk Milliyetçiliğinin şahikası Milliyetçi Hareket Partisi'nde 2000 yılında, MHP Erzurum il yöneticisi olarak göreve başladı ve yine 2002 yılında Erzurum MHP il Başkanlığına ilk kez seçildi.

2015 seçimleri sonrası ise Partimizi arkadan hançerleyenlerin ihanetine karşı liderimizin yanında mücadele edip, Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyin takdirleri ile 2016 yılında 2. Defa Erzurum MHP İI Başkanlığı görevine atanarak 7 yıl onur ve şerefle bu kutsal görevi ifa etti.

2023 seçimlerinde Erzurum milletvekili adayı olmak üzere MHP İI Başkanlığı görevinden ayrılarak Erzurum Milletvekili adayı oldu.