Erzurum'da MHP Ailesi Büyüyor

28
NİS

Erzurum'da MHP Ailesi Büyüyor

Erzurum’da Milliyetçi Hareket (MHP) Partisine katılımlar devam ediyor. Öncesinde farklı siyasi partilerde görev yapan çok sayıda kişi, Aziziye’de düzenlenen programla MHP saflarına katıldı.

Geçmişte farklı partilerde görev yapan çok sayıda kişi Erzurum’da MHP ailesine katıldı. Ilıca Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Ailemiz her geçen gün büyüyor, genişliyor ve güçleniyor” vurgusunda bulundu. Yeni katılımcılara parti rozetlerini MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar ve Milletvekili adayı Sinan Demircioğlu taktı.

Katılımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücüne güç kattığını belirten Yurdagül, “14 Mayıs, sıradan bir seçim olmadığı gibi, bu katılımlar da sıradan katılımlar değil. Çünkü herkes ama istisnasız herkes, meseleye milli bir pencereden bakıyor ve milli bir refleks gösteriyor. Seçmen, 14 Mayıs’ta kullanacağı oyun sebeplerini de biliyor, doğuracağı sonuçları da biliyor. Ülkenin kimin ellerine bırakılması gerektiğini bildiği gibi, kimlere karşı durulması gerektiğini de biliyor. Dolayısıyla MHP’ye katılım sağlayan değerli hemşerilerimize ve seçmenlerimize, sergiledikleri bu milli duruştan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ailemize ve aramıza hoş geldiler, sefalar getirdiler” şeklinde konuştu.

KAYNAK