Dadaşlar İstikrar Diyecek

23
MAY

Dadaşlar İstikrar Diyecek

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, esnaf ziyaretleri yaparak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Cumhur İttifakı adayı Erdoğan’a destek istedi. Sandıktan rekor oy beklediğini ifade eden Yurdagül, “Dadaşlar her zaman olduğu gibi istikrarın yanında olacak” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından, Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, esnaf ziyaretlerine başladı.

Mahrukatçılar sitesinde temaslarda bulunan Yurdagül, “ Mecliste çoğunluk Cumhur İttifakında. Allah'ın izniyle Erzurum, her zaman olduğu gibi yine istikrarın yanında olacak ve rekor bir oyla Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı bir kez daha göreve getirecek” dedi.

Türkiye'yi yabancı ülkelerde şikâyet edip adeta düşman sevindirenler ile ortak bir geleceğin olamayacağına dikkat çeken Yurdagül, “ PKK'ya kol kanat gerip arka çıkanlar onlar… FETÖ'yü aklama sözü verenler onlar… Terörle mücadeleye karşı çıkanlar onlar… Yalan üstüne yalan söyleyenler yine onlar” diye konuştu.

28 Mayıs'ta sandıktan Cumhur İttifakı adayının çıkacağına inandığını belirten Yurdagül, “Vatandaşımızın bize olan inancı ve güveni ile 28 Mayıs’ta daha güçlü bir şekilde demokrasi bayramını yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK