Adem Yurdagül; Birlik ve Beraberlik Noktasında Halkımın Bütün Kesimine El Uzatırım

24
OCA

Adem Yurdagül; Birlik ve Beraberlik Noktasında Halkımın Bütün Kesimine El Uzatırım

Yurdagül; kesinlikle bu şehrin kalkınmasında, gelişmesinde ve hatta büyümesinde engel olan ne ise birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde samimi olarak çaresini bulmamız gerekmektedir. Başlatılmış ve amacına uygun olan haklı bu yürüyüşte; şehrimin Bürokratları, Siyasileri, STK ları ile birlikte yürümeye ve bu konuda üzerimize düşen görev ne ise yapmaya hazırız. Kırmızı çizgilerimiz hariç, halkımın bütün kesimine el uzatırım.

Haber; Ajansturk Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığında kısa bir süre öncesinde göreve başlayan İl Başkanı Adem Yurdagül’e Ajansturk Haber Ekibi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Ziyaretimiz esnasında İl Başkanı Yurdagül, şehrimizin problemleriyle ilgili olarak yoğun bir tempo ile çalışma içerisinde olduklarını, üretim ve istihdam noktasına bilhassa önem verdiklerini, şehrimizin tamamını kapsayacak bir şekilde her türlü kalkınmanın sağlanabilmesi, istihdam oranının artırılması ve sağlıklı bir büyümenin yaşanabilmesi için, daha önceden başlanılmış olunan her türlü olumlu adımda yer almaya, ilimizin bürokratlarıyla, siyasetçileriyle, STK larıyla ve kamu kurum/kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde yapılması gerekenleri yapmaya, her zaman hazır olduklarını belirterek “daha önceden de ifade ettiğim üzere bu kadim şehrin istenilen ekonomik kalkınmasının sağlanması, arzu edilen yaşanabilirlik seviyeye çıkarılması noktasında üzerimize düşen görev aşamasında değil elimizi, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız” ifadesini tekrar ederek, kendisinin ve beraber yol yürüdüğü ekip arkadaşlarının şehrimize olan sevgilerini ve görevlerine olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkan Yurdagül; şehrimizin tarihinin, insanlarımızın ulviliğinin ne yazıktır ki ilimiz kalkınmasına yeteri kadar etki edemediğini, şehrimizin bazı konularda, bilhassa ekonomik kalkınması aşamasında, hiç te hak etmediği bir seviyede bulunduğunun altını çizerek, halkımızın problemleri ve talepleri doğrultusunda kendilerinin de var olan çalışmalara katılım sağlayacaklarını ve kendi çabaları doğrultusunda da çalışmalarına yön vereceklerini bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül; Erzurum, tarihe mal olmuş ve tarih yazmış bir şehir olarak, bir çok güzel şeyi hak etmektedir. Özel Hastane konusu da bunlardan sadece birisidir. İlk başta bu hususta bir ön çalışma yaparak gerekli değerlendirmeleri yapmak istiyoruz, dedi.

İl Başkanı Adem Yurdagül; Erzurum’un ülkemizde bulunması gereken gerçek yerinin; refah seviyesi yüksek, daha yaşanabilir bir şehirde, kendileri üreterek, kalkınma basamaklarını hızla tırmanan, ihracat noktasında güvenilir ve kaliteli ve hatta tercih edilecek seviyeye ulaşmasına bağlıdır, diyerek bu çalışmalarında halkımızın yanında ve hatta emrinde olduğumuzun bilinmesini isteriz, dedi.

KAYNAK